2014. szeptember 10., szerda

Éjjel






Éjjel egy dagadt medvével aludtam. A szíve helyén egy szív volt. Piros szövetből, fekete fonállal körbevarrva. A fejünk fölött angyalok jártak.









7 megjegyzés:

  1. aludtál vele, jobb, mintha álmodtál volna róla (nem mindegy :)))))))
    cuki jószág, meg kell hagyni
    (a könyv milyen?)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Nagyon-nagyon-nagyon szeretem ezt a könyvet! Akárhányszor előveszem, megerősít. Mindenképp olvasd el!

      "Csodás könyvet tart kezében az olvasó – és ez szó szerint értendő. Nem „csodával határos”, hanem valóban csodának minősíthető megmenekülések, gyógyulások, jelenések, jelenségek követik egymást e lapokon. Angyaltörténetek. Igen, J. W. Anderson nem kevesebbre vállalkozott, mint hogy bemutassa, konkrét esetek alapján, hogy az angyalok – és különösen az őrangyalok – miképp lépnek közbe, ha védencük veszélybe kerül, miképp segítik, informálják, bátorítják, védik, vigasztalják az embereket – mindnyájunkat.
      Az esetek meghökkentőek, Még a hívő is hitetlenkedik – kezdetben. Mint maga a szerző is, aki egy rendkívüli hideg téli éjszakán aggódva várta kocsival hazafelé tartó fiát, s aztán döbbenten hallgatta, milyen rejtélyes körülmények között menekült meg barátjával együtt a fagyhaláltól. Egy idegen mentette meg őket, aki a semmiből bukkant elő, s később nyomtalanul eltűnt. Vajon angyal volt-e? J. W. Anderson foglalkozni kezdett a kérdéssel, s felhívást tett közzé magazinokban: kérve, hogy akinek hasonló esete volt, írjon neki – és másodszer akkor döbbent meg, amikor kinyitotta bérelt postafiókját: tele volt levelekkel s a levelek angyalélményekkel.
      Ezeket az élményeket adja tovább az amerikai újságírónő ebben a kötetben: megannyi példája annak, hogyan menti meg a legkülönfélébb helyeken és helyzetekben az égi segítség azt, aki elég erősen hiszi és hívja, de olykor azt is, aki csak ezután kezd el hinni benne, mert csodálatos megmenekülésére nincsen más magyarázat."

      Törlés
  2. Ezt a szíves mackót akkor angyalok vették körül: fölötte, mellette :))

    VálaszTörlés
  3. Mi is elolvassuk, ha hozzájutunk... a mackót is... :-)
    chanson, retropol

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Vigyázzatok, a mackó nagyon drámai lesz, bruhahahaha!

      Anno mikor a könyvre rábukkantam egy olcsó könyvlerakatban, mondtam egy barátnőmnek, micsoda kincsre bukkantam. Másnap elment, hogy megvegye, de valaki addigra az összes példányt felvásárolta. :-DD

      Törlés

Web Statistics