2015. október 12., hétfő

Azért még tán dobogós






Amikor az ember 14 éves fiának a kézfejére egy kislány golyóstollal szívecskét rajzol, akkor lassan nem árt kibújni az imádott nő szerepéből. Vagy legalábbis illik visszaszorulni a második helyre. ;o)







15 megjegyzés:

  1. Ó, ez de édes. :-)
    Pipulka, milyen kedves ez a fotó... Mosolyog az egész fejem, ha ránézek. :-)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Jaj, nekem is nagyon kedves ez a kép. Akkor utaztam először repcsivel és Kobakom így búcsúzott tőlem a reptéren. De azóta is mindig így ölel, és ez olyan nagyon jó érzés :-)

      Törlés
  2. Ilyenkor olyan édesek.........

    VálaszTörlés
  3. ♥ Szeretet áradás......♥

    VálaszTörlés
  4. Ajjaj! Trónfosztás van? :))

    Ne aggódj, jó hely a második fok is a dobogón ;-) :D

    Meghatóan szép ez a kép, tényleg :)

    VálaszTörlés
  5. Mindig ott leszel Te azon a dobogón, még akkor is, ha jön egy lányka és teljesen elveszi tőled a fiad :)
    Ahogy tőlem is elviszi majd egyszer egy fiú a lányokat.
    Így van ez jól! :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Érdekes, pont ezen gondolkodtam, hogy azért egy anya-lány kapcsolat más. Ott mindig marad egy olyan barátnőféleség, mi nők tartsunk össze vagy minek nevezzem. Egy lány majd az anyukájával fogja megbeszélni a babás dolgokat is, és az anyukájához viszi szívesebben megőrzésre a babát, nem az anyósához. (én is így voltam) De az anya-fiú szerelem megszűnik egy leányzó érkezésével. :-) És az unokát sem rád fogják elsősorban bízni, mert te csak az apuka anyja vagy. Vagyis most így gondolom, de talán meg kéne kérdeni egy fiús mamát, mondjuk Mamkát. :-)

      Törlés
    2. 😊ez függ a fiú és a meny személyiségétől is.na,meg persze a nagyanyótól is.
      Az unokákat nagy bizalommal rám bìzzák,akár egész héten lehetnék velük,de a lányoknak valóban az anyukájuk marad a lélek-közeli.Jó esetben,ha az idősebb fél nem akar irányìtani és mindent jobban tudni.
      A fiatalabb férfink a mai napig közvetlenebb,közlékenyebb,mint a bátyja,más a természetük.
      Én pl. Asszonykoromban közvetlenebb voltam anyosommal,mint anyukámmal sajnos.viszont anyósom távolságot tartott velem :( bánytomra,míg anyukám meg magáhozláncolt :(
      Bonylult és kiszámíthatatlan,de nagy ajándék,hogy lányom is van.

      Törlés
    3. Nagyon köszi Mamka a válaszod! Hát igen, több dologtól is függhet ez, igazad van.
      Van olyan nénim, akinek két fia van, de úgy ragaszkodnak hozzá, mintha lányok lennének, takarítanak, kiszolgálják így öregségére, meg amit csak el tud az ember képzelni.
      No majd kiderül nálunk hogy lesz ez. Főleg ha a gyerek mondjuk kiköltözik külföldre. Na akkor sehogy. :-( Manapság pedig iszonyú nagy esély van erre.

      Törlés
    4. A külföldre költözés is kiszámíthatatlan előre.a legidősebb nálunk azt mondta,hogy soha és ő tényleg olyan. A második külföldön tanult 2x is,jól is érezte magát,de alig várts,hogy hazsjöjjön.a lánykánk is olyan természetű,hogy nem vágyik más országba.igazából az sem tragédia,ha mashol élnek.annak is megvan s varázsa es a nehézsége,min amikor itt maradnak.

      Törlés
    5. Pipulkám, egészen biztos vagyok abban, hogy neked nincs félnivalód: a menyeddel majd nagyon jó, közvetlen, baráti kapcsolatban lesztek. Nem lehet másként, Neked ilyen a személyiséged :)

      Törlés
    6. Hát jó volna, ha így volna, Katicim. :-)
      Mamka, a külföldön éléssel valamivel jobban kiegyeznék, ha több gyerekem lenne, és legalább egyik itthon maradna. De ha ez az egyszem is elmegy, annak inkább a nehézsége nagyobb, mint a varázsa. Legalábbis az itthon maradottnak, vagyis nekem. :-)
      Unokatesóm egyszem gyerek, s bizony egyre nagyobb gond neki 80 évnél idősebb, egyre gyengébb anyukájáról távolból gondoskodni, pedig az átlaghoz képest tényleg elég gyakran jön haza. Neki is rossz, anyukájának is rossz ez az állapot, a mama pedig nem hajlandó elmenni külföldre vele. De hát ezt meg is értem teljes mértékben.

      Törlés

Web Statistics