2016. április 5., kedd

Piros, piros, piros....






Ma újabb dologgal bővült csekély hegymászó felszerelésem. Lett egy saját sisakom is, igaz az egyik legolcsóbb, de ennek is nagyon örülök. A legalapvetőbb dolgok közül már csak a mászócipő hiányzik. A nem legalapvetőbbek közül meg még millióegy.
Szóval mostantól a piros kendőm időnként lecserélem piros hegymászósisakra.  Sziklamászás közben természetesen a piros bicajt is mellőzöm majd. :-D







11 megjegyzés:

  1. nem látszik túl stabilnak, erősnek,
    ugye biztonságos?

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Annyira ez is stabil, mint amivel eddig másztam. Amúgy meg olasz gyártmány, ők meg csak tudnak valamit a hegyekről. :-) Utánaolvastam vásárlás előtt, jók a termékeik.

      Törlés
    2. De ha gondolod, lefényképezhetem neked a belsejét, ha az megnyugtat. :-)

      Törlés
  2. Mellőzöd? Pedig biztosan egyedi látványosság lennél, ha piros sisakban, piros bicajjal másznál sziklát :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Tulajdonképp ha már marhára megy a mászás, majd próbálkozhatok ezzel az új sportággal is. :-D

      Törlés
  3. Piros kendő helyett piros sisak. :-) Már most látom, jól fog állni és remélem Te is a peremeken! :-) Sok sikert, sok maradandó élményt!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszi!! :-) A peremeken igyekszem majd jól állni, csak ne legyenek fél kisujj szélességűek, hahaha. :-D

      Törlés
  4. Egyszer mászós barátaimmal néztük meg Sirok várát. Kerékpárral mentünk, nem akartuk őket lent hagyni. Csak akkor lepődtem meg kissé amikor toronyiránt indultak neki a várhegynek. Eszükbe sem jutott az út. Hát, mit mondjak? A tüdőmet majd kiköptem, de velük tartottam. Ma talán a bicajok őrzését választanám. :-) De Te csúcs vagy ezzel a mászikálással! :-)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Na én ilyen toronyiránt bicajozásra nem vállalkoznék. Elég nekem egész nap toronyiránt meg toronnyal ellentétesen. :-D

      Törlés
  5. ohhh, de vagány sisakod van! :) no, csak mászkálj benne jó sokat, vigyorogjál jókedvedben, gyűjtsed csak az élményeket aztán itt meg oszd meg a kíváncsi blogos népséggel :))
    Használd egészséggel!

    VálaszTörlés
  6. Ha nem is olyan fene nagy vagány, de én nagyon örülök neki, és igyekezni fogok élményeket gyűjteni,ha Isten is megengedi, ezt megígérem. :-)

    VálaszTörlés

Web Statistics