2016. január 17., vasárnap

Patakunk a nagy jégszobrász


























A közösségi oldal mindent visz





Tegnap éjjel sokat kacagtam Katicivel, Chansonnal és Z-vel a fb-on lévő teszteken.
Annyira bugyuták ezek a tesztek, de annyira jókat tudok rajtuk röhögni, hogy időnként meg kell csinálnom egyet-egyet. Most épp az derült ki rólam, hogy milyen nő vagyok. Hát képzeljétek szexbomba. Chanson istennő, Z szintén, Vénember meg gondoskodó nő. :-D
A legőrültebb ismerősöm ki más mint Katici, aki állítólag azt gondolja, hogy minél nagyobb a lyuk a tetőn, annál jobb a kilátás a távolba. No igen, magam előtt látom, ahogy Katici a maga szerénységével, visszafogottságával kimászik a tetőre és kukucskál a lyukon a Börzsöny felé.
Ezek után az ő legőrültebb ismerőse ki is lehetne, ha nem én?  No ez még rendben is van, szerintem való igaz, hogy nem sok ilyen lökött tyúk barátja van.
Más érdekes dolgok is történtek mostanában. Mikor Franci néni megdicsért a hajfonás után, hogy majd jól fog velem valaki járni, és van-e már udvarlóm, Orsi viccesen megjegyezte, vigyázzak, majd még kommendál nekem valakit. No ha nem is Franciska, de a közösségi oldal kommendált. :-D
Már említettem, hogy van egy "Börzsöny élővilága" nevű csoport. Ott szóltam hozzá valamihez, miután jött egy felkérés valakitől, hogy legyek az ismerőse. Mivel ez egy nagyon jó kis csoport, szinte családias, el szoktam fogadni a felkéréseket.
No hát azonnal jöttek a levelek, én meg csak kapkodtam a fejem. Egy nálam úgy ránézésre legalább 15 évvel fiatalabb fiú kezdett bősz udvarlásba, azóta is folyamatosan ír és a hercegnőjének szólít. :-D Hiába próbálom jobb belátásra téríteni, egyelőre sehogyse sikerül.
De a legcsúcsabb üzenet egy másik fickótól jött. Remélem az nem túl csúnya dolog, ha névtelenül idézek belőle, de én akkorát, de akkorát kacagtam, és némileg büszke is voltam rá:

"A fotóid alapján, mondjuk Bear Grylls jobban passzolna a karakteredhez nálam, annyi szent igaz."




Web Statistics