2017. július 27., csütörtök

Titokzatos küldemény





Tegnap találtam a postaládámban, vagyis inkább csövemben egy értesítést, hogy csomagom jött, de nem talált otthon a postás autó, mivel éppen a hegyeket róttam , és ezt majd meg is fogom nektek írni részletesen. Csudálkoztam, mert nem rendeltem semmit, ráadásul a küldeményen az öregotthon címe volt megadva, akkor hogy került a cetli ide a házamhoz?
Könyv volt benne, az tuti biztos, és azt is ráírták, hogy 0 Ft. No ezen végképp elképedtem. Az való igaz, hogy az otthonba kérem mindig a csomagjaimat, de vajon miért küldött nekem valamit a Libri csak úgy ingyen és bérmentve??

No ma fény derült a titokra, mert újra megjelent a postás autó, dudált és az ipse lobogtatta a csomagocskát. Mondom neki, én nem rendeltem semmit. Hát ő nem tudja, de tegnap az otthonban a kolléganőim nem akarták átvenni. Naná, hogy nem, ha csomagot várunk, mindig kiírjuk egymásnak a faliújságra.
Most mi legyen, kérdi az ipse, átveszem, vagy vigye vissza? Lehet, hogy valami reklám vagy ki tudja.
Kicsit gyanakodva néztem a csomagot, de mivel valóban az volt ráírva, hogy 0 ft, hát aláírtam, majd legfeljebb fogom a fejem ha kibontom, hogy miféle csőbe húztak bele.

Olvasókáim, tudom, hogy valahonnan innen fúj a szél, de hogy melyikőtök küldte nekem, fogalmam sincs. A könyv címe ugyanis A szervezet tisztítása lépésről lépésre Kovács József természetgyógyász tolmácsolásában.
Nagyon meghatott ez az ajándék és a gondoskodás, az öregotthonos cím is, meg az egész minden.
Remélem aki küldte elárulja, hogy meg tudjam szívemből köszönni!!!




Web Statistics