2017. augusztus 13., vasárnap

Barátnős gyógynap Bogival





Nem csupán a túrákkal igyekeztem tenni a fölerősödésért, hanem jó kis barátnőzéssel is, hisz Bogi megígérte, hogy eljön hozzám. A kórházban többször is meglátogatott, és ez annyira jól esett.
Most végre egész nap együtt lehettünk, amit alaposan ki is használtunk.
Először lementünk a gázlóhoz kavicsokat gyűjteni, ugyanis Bogi az oviból, ahol dolgozik hozott néhány festéket, meg nekem is akadt otthon pár régi tubus., csodák csodája a legtöbb még működőképes állapotban.
A vödörnyi kővel megérkezve lepakoltuk a teraszon az asztalt és berendeztük festőműhelynek. Órákig elbabráltunk, és mindketten rendkívül élveztük a kreativkodást. A neten is rengeteg ötletet lehet találni, ha valaki hasonlóra adja a fejét. Igaz ahhoz, hogy teljes legyen a kép még be kéne egy-két dolgot szereznünk, pl. kontúrt, de még így is nagyon klassz volt festegetni.


































Nagyon meleg nap volt, így ebéd után kivonultunk a helyi strandocskára, ahol hétköznaphoz képest  meglepően sokan voltak. Általában tök hideg a víz, én nem tudok sokáig benne lenni, de most a hőségek miatt langyossá vált. Lubickoltunk, napoztunk, dumáltunk, bámultuk az embereket, különösen egy családon nevettünk sokat, akik vizibalettet játszottak. Valaki csinált egy mozdulatot a többieknek meg utánozni kellett. Fölényesen az apuka vitte a pálmát, alig győztünk vihogni.
Szinte zárásig maradtunk.







Az este sem telt tétlenül, mikor enyhülni kezdett a meleg, megraktuk a tüzet a kert végében és szalonnát, kolbászt sütögettünk.Egészen sötét éjjelig kinn maradtunk. Huba természetesen folyton ott lábatlankodott körülöttünk, volt, hogy hosszában elnyúlt Kobak mellett a szivacson és úgy feküdtek átkarolkozva.





Bogi sajátos,, újságpapíros, mosogatáskímélő módszere a sütögetésre. Azt mondta anyukája mindig így csinálta. Lehet be fogjuk ezután vezetni? :-D





A téli tüzelőt Kobakkal már rég behordtuk a szín alá, most ki is próbáltuk, hogy viselkedik. Nagyon vagány parazsunk lett.














A mécsesek fényénél is még sokáig kinn maradtunk, iszogattuk a borocskát, beszélgettünk, amíg csak végleg el nem álmosodtunk. Micsoda szuper nap volt ez is, micsoda igazi nyaralós nap!






Web Statistics