2018. február 14., szerda

Kihívás napja



Spartan, triatlon, ultramaraton?? Ehh, piha!
Télen, nyáron újabb és újabb kihívások, megoldhatatlannak tűnő feladatok, szinte leküzdhetetlen akadályok, valódi fizikai és mentális megterhelés!!
Ha valami igazán keményre vágysz, gyere falura házi gondozónak!







14 megjegyzés:

  1. Gondoltam rád, mikor láttam, hogy északon mennyi hó esett. Elég lehet tekerni a bicajjal egész nap ... meg plusz az összes más teher.

    VálaszTörlés
  2. Nem lenne könnyebb bicaj nélkül ? Én ugyan nem értek hozzá, de még 4 kerékkel se megyek ki a hóba, nemám, hogy kettővel. Bár, ha ekkora pakkokat kell cipelned, akkor tán szánkóval kellene közlekedni.Nálunk szerencsére nincs hó. Nem hiányolom.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Nekem nem könnyebb. Inkább tolom a bicajon a rengeteg pakkot, mint cipeljem a kezemben. De embere válogatja, a kolléganőim van mikor inkább leteszik a bicajt. Én tavaly is egyetlen nap tettem csak le azokban a nagy mínuszokban, mikor leesett egy hatalmas hó.Én szeretem amúgy a havat, de ez nehéz, vizes hó volt, folyamatosan olvadt, nem e kedvencem. De inkább ezerszer hó, mint eső. Na abban borzalmas a bicajon.

      Törlés
  3. Elszomorító. Tudom, nem ez volt a célod vele, de mégis.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Tényleg nem ez volt a célom vele, ne búsulj, amíg én nem búsulok. :-)
      Előtte nap van egy túrás csoportban egyik lány felrakott képeket valami ilyen extrém, mocsaras, sárdagasztós, nádjárós, koszos vízben menetelős futásról, aztán megihletődtem. Más vastag nevezési díjakat fizet az extrém körülményekért, én meg fizetést kapok érte, hahaha, és közben edzésben tartom magam.

      Törlés
  4. Te, ez a bicaj nem túlzás? A roller, az tűnik még ennél is jobb megoldásnak...

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Hát a csuda tudja. A rollerra hogy tudnék hátulra kosarat szerelni szerinted? Van valami jó ötleted? :-D

      Törlés
    2. Ki mondta, hogy a drága szolgálati rollerra majd bármit szerelgetünk?! Van annak a jó, birka türelmű közalkalmazottnak széles válla, erős, egyenes gerince, megbír az mindent!

      Törlés
    3. Szarkazmust félre. Nem akartalak megbántani. Ezért nem szoktam kommentelni.
      A normális a szolgálati autó lenne. Ott állna a házad előtt, és Te dönthetnél, hogy mivel mész aznap. Autóval, bicajjal, vagy gyalog. Szerintem kábé ez lenne a normális.

      Törlés
    4. Jaj, dehogy bántottál meg! És úgy örülök, hogy írtál! El se hiszed mennyire. Tudom, hogy nem így van, de néha mégis az a kényszerképzetem támad, hogy aki nem ír nekem, azt nem is érdeklem. Pedig már számtalanszor bebizonyosodott, hogy olyanok is olvasnak, aki szinte soha nem írnak kommentet, de az embernek legalább időnként mégis szüksége van egy kis visszajelzésre. Amúgy nekem teljesen megfelel a bicaj. :-) Épp megint kilyukadt különben. Nagyon rövid időn belül másodszor.

      Törlés
  5. Mégha nem is írtam/idegtépő a blogger, sokszor nem tudom kivárni, hogy beadja a kért blogot, nem hogy még irjak is/, gondoltam rád, megint milyen nehéz feladatokat kell megoldanod...Az biztos, ahogy írtad formába tart...

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszi, hogy gondoltál rám Verocska, ez igen jól esik! :-)

      Törlés

Web Statistics