2016. május 10., kedd

Költői kérdések




-Vajon miért adnak időpontot valahová, ha azt úgyse tudják betartani?
-Vajon mikor a háziorvos elküld a 30 km-re lévő szakrendelőbe két vizsgálatra, miért csak az egyik miatt szól az asszisztense a beutaló kiállításakor, hogy előre be kell jelentkezni és időpontot kérni. A másiknál már ott helyben szembesül az ember, hogy nem tudja elintézni, mert nem mondták neki, hogy időpontra megy.
-Vajon egy teljesen mezei sima hasi ultrahangra miért csak június 14-re kaptam időpontot a mai napon?
-Vajon az okmányirodában miért tudom azonnal elintézni az új TB kártyával járó dolgokat,  az új adókártyához viszont miért nem adnak csekket, hanem azt majd meg kell igényeljék, és postán küldenek nekem majd valahonnan , amit befizetés után vissza kell postázzak ésatöbbi, ésatöbbi?
-Vajon az OTP-ben az ügyintéző hölgy miért mondja, hogy nem küldenek ki automatikusan csekket, mikor eddig évek óta úgy kaptam egész évre egyszerre. Most sehogyse akart megérkezni. Azt mondta befizethetem helyben is náluk. Naná, azért fogok több mint ezer ft-os buszjeggyel utazni oda havonta, hogy befizessem a 2140 ft-os részletet. Meg befizethetem az eddigi elmaradást is, ajánlja fel-ami nem az én hibámból történt. Mikor közöltem, hogy most nem áll módomban befizetni, akkor szájbiggyesztve közli, hogy várjam meg a két hetet, míg kiküldik a csekkeket. Azonkívül meg nem kellett volna személyesen idejönnöm, írhattam volna levelet is.
Na ez lett volna az utolsó, ami eszembe jut, hogy levelet írjak egy OTP fiókba. Mégis melyikbe, és kinek címezzem? És ki foglalkozna ott egy ilyen levéllel??

Több kérdésem mára nincs. :-D Szabim mint a tenger, akár minden nap intézkedhetek, a munkahelyemen úgysincs szükség rám.





Web Statistics