2016. április 4., hétfő

Mákos Huba




Az utcánkba valaki hozott a szomszéd faluból egy kiskutyát az idős anyukájának, akinek nem kellett. Maguknál nem merték hagyni, mert egy hatalmas bernáthegyijük van, így átkerült a szemben lakó kolléganőmhöz, akinek szintén van kutyája, de gondolta hátha kerít neki gazdát, ha nem, akkor majd megtartják. Mikor mentem át hozzá valamiért, akkor találkoztam a kis szőrgombóccal, aki ott feküdt a teraszon. Rögtön beleszerettem, kérdeztem is, hát ő kicsoda? Miután meghallgattam a sorsát, úgy gondoltam megpróbálom Tepertővel összebarátkoztatni. Először Tepinek nem tetszett a dolog, morgott, csipkedte az új jövevényt, de némi győzködés után lassacskán megszokta, egy idő után már meg is nyalogatta.
Így hát a kiskölyök több portán való átvándorlás után úgy tűnik révbe ért. Kobak Hubának nevezte el, ezt én is jóváhagytam a Mákos vezetéknév hozzátoldásával.
Szalad, kapaszkodik, csimpaszkodik, rágcsál, széthord dolgokat, ugatja a szomszéd ebnépet, hanyatt vágja magát pocaksimiért, igazi kiskutya, aki valószínű sok bosszúságot de még több örömet fog okozni az elkövetkezendő időkben.
A fényképezése nem volt egyszerű dolog, hisz ahogy meglátta, hogy lekapnám, máris felugrott és jött a gép felé. :-) Sok-sok kísérletezés után mégis sikerült párat kattintanom, ha nem is valami nagy minőségek. Majd ha fölnőtt, komoly kutya lesz, tán jobban fog modellkedni is. :-D



Huba barátkozik Tepertővel




Ez a nadrágszár nagyon finom




Enyém a bot




Ezt én is megpróbálom




Megy ez nekem mint a szélvész




Hiába na, fárasztó dolog a kerti munka, kicsit szunyálok












Web Statistics