2024. január 3., szerda

Fosókás január 1.

 


Bevállaltam melóba január 1-ét, aki akar hadd menjen szilveszterkor bulizni. Bár ne tettem volna! :-D Azt persze nem vettem számításba, hogy az ember nem tud durrogtatások közepette aludni, hajnal 5-kor meg már kelés van. Az összes állat is benn tanyázott a rettegések elkerülése végett, szóval hallgattam, ők hogy szuszognak. Mire elaludtam volna, indulni kellett.

Amúgy január 1. elég nyugis szokott lenn benn, nincs ebédkiszállítás, nincs különösebb esemény, de most kifogtunk kolléganőmmel valami fosós-hányós vírust, így egy szemernyi időnk se volt az álmatlan éjszaka után kicsit pihegni, mert álló nap pelenkáztunk, ágyat húztunk és mostuk a temérdek kakis cuccot, takarítottuk az összekent wc-t, padlót. Alkoholista hölgyeményünk vért hányt az éjjel, de mindenáron le akarta tagadni, azt is kellett takarítani, mert ünnepnap a takarítónők nem dolgoznak, három nap alatt pedig regiment kosz fel tud gyűlni. Volt aki alól háromszor is kellett ágyat húzni, mert mint a babáknak, a hátán nyakig felment az anyag. Csak nem babaméretű volt az anyag. A végén már ott is szarszagot éreztem, ahol nem is volt. :-D

Ha olyan szerencsés lesz az új esztendő, amennyi szart láttunk az első napján, hát dőlni fog a lové az otthonba, bruhahaha!



Web Statistics