2015. január 2., péntek

Szégyellem magam





Szégyellem magam, amiért ilyen jó dolgom van, holott igaziból nem is olyan jó, mert hónapról-hónapra élek, és ha beütne valami krakk, hamar én is így találnám magam, mint a videóban. Ha mégsem, az csak azért lenne, mert apukám és a testvérem nem hagyna megfagyni. Bár a nővérem sincs rózsás helyzetben, szóval igaziból egyedül 81 éves apukánkra számíthatnánk, aki hála Isten egész elfogadható nyugdíjjal rendelkezik a régi rendszer, vagy ki tudja mi jóvoltából. Ha elkeseredek, mindig ezzel biztatom és vigasztalom magam, hogy apunak, ha a gyerekkora nem is volt könnyű, de a korkedvezménye miatt hosszan élvezheti a nyugdíjas éveit és nem kell kuporgatnia, éheznie, fagyoskodnia.
A Jó Isten legyen mindannyiónkhoz kegyelmes, hogy ne így kelljen ünnepelnünk, bár szeretetben, megbecsülésben, tiszteletben van mit tanulnunk tőlük.



http://index.hu/video/2015/01/01/hajlektalan_szilveszter/?utm_source=facebook&utm_medium=share&utm_campaign=index






2 megjegyzés:

  1. A szívem szakad meg, annyira szépek ők így ketten a bajban. Nézem őket, és nem tudok most már szabadulni a látványtól, az említett szeretettől, törődéstől, tisztelettől.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Ahányszor megnéztem, mindig elbőgtem magam...
      Isten áldja meg és segítse meg őket összes társaikkal együtt!

      Törlés

Web Statistics