2022. március 6., vasárnap

Ha

 


Gondolom mindenkinek eszébe jut, hogy mi lenne, ha neki kéne menekülni.

Én ott azonnal el is akadtam, hogy van két kutyám és két cicám, ennyi állatot úgyse tudnék magammal vinni sántikálva, 20 méterenként leülve a fájdalomtól.

Szóval a kérdés el is döntetett, maradunk.



13 megjegyzés:

  1. Mèg gondolatban sem tudok/bírok menekülni 😢

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Megértelek, én is így vagyok. Meg hát hová és minek?

      Törlés
  2. Szia Pipulka!Mizujs a lábaddal?
    Mariann

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönöm az érdeklődést, ugyanúgy vagyok mint eddig, már egy éve szarul. De igaziból a csípőmmel van a baj, ami aztán tovább terjedt a térdemre is. Szóval kínlódok, na.

      Törlés
    2. Orvosok nem tudnak segíteni?Alternatív gyógymódok?Hogy bírsz így dolgozni? Kerékpározni?
      Más se tud kommentelni?Vagy csak én kínlódok hogy nem enged?
      Mariann

      Törlés
    3. Laptopról én sem tudok, csak akkor, ha újra bemásoltam az oldal linkjét. Telefonról írva (mint most) nincs ilyen probléma.

      Törlés
    4. Minden orvos mást mondott, volt, hogy homlokegyenest az ellenkezőjét. Voltam kórházban is 3 hétre kezeléseken, de semmit nem használt. Kaptam szteroidos injekciókat, semmit nem használt. Milyen alternatív gyógymódokra gondolsz? Dolgozni kínlódva tudok. Hónapokig betegállományban voltam, de az sem állapot, mert éhenhalok.
      Sajnos a kommentelés nagyon gáz. :-(

      Törlés
  3. Én már nem menekülnék...de a gyerekek biztos, és még biztatnám is őket.... de abba szép lassan, csendesen belehalnék.

    VálaszTörlés
  4. A gondolat egyszer régebben felmerült... akkor még a csirik is megvoltak..., akkor is azt mondtuk, nélkülük sehova...A másik hogy egyáltalán hova...Nem jó iyenre még gondolni se...
    Most olvasom hogy milyen sokat kinlódsz a lábaddal, csipőddel...,Biztos nagyon rossz lehet, hisz a mennés a kirándulás a hegyre mászás a léted...és most a munkádat is gátolja...Rettenetes hogy nem tudni mi lehet a baj...Jobbulást kívánok és hogy mielőbb változás legyen!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Igen, nagyon-nagyon rossz, nincs módom feltöltődni, kikapcsolódni. Ellopta tőlem a fájdalom a túrázást. :-(

      Törlés
  5. Nem tudom milyen eredetű a fájdalmad, nekem Varga Gyógygomba és masszázs segített tavaly, vad Covid idején. Lehet hívni telefonon őket. Hátha... jobbulást kívánok neked.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Gyulladás van az izületekben, hogy mi miatt, nem tudni. Csak úgy lett. Van kopás is, de azt mondták nem akkora, hogy indokolná ezt a fájdalmat. A csuda tudja, mert mindenki mást mondott, már sokfelé jártam. Varga cuccokat már próbáltam, nem éreztem semmi változást, úgyhogy abbahagytam.

      Törlés

Web Statistics