2018. február 24., szombat

Melegedő hajléktalan macskáknak :-D

10 megjegyzés:

 1. Biztos van gazdája, nem látszik csavargó macskának, lehet csak bolyongásai közepette elfáradt és megpihent :)

  VálaszTörlés
 2. Nem tudom, az autóban alvás macska-mánia ? Volt, hogy az én autóm ajtaja egy kicsit nyitva maradt Berci hamarosan felfedezte és betelepedett. Pedig az autózáshoz szép emlékei nem fűződhetnek, (=orvos) mégis jól érzi magát benn.

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. :-) Gondolom ha nem ment az autó, akkor bánta is ő, ha abban járt orvoshoz.

   Törlés
 3. De jó nekik! A látvány nem szép,de hasznos.

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Gondolom nem a cicák miatt került oda, de valóban hasznos. :-D

   Törlés
 4. Drága Pipulka, gondoltam Rád ebben a farkasordító hidegben együttérzéssel. Sajnos ettől még nem lesz szolgálati autó a munkádhoz, tudom... Emberséged és humorod erőt ad (pedig csak egy beteget ápolok és ~2 órát voltam a szabadban naponta). Igazad van: a jól elvégzett munka örömével, a természet csodáival élhető ez a sok hétköznap. Köszönöm, hogy blogolsz!
  Brigi, zugolvasód

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Kedves Brigi! Mindig jól esik, ha egy zugolvasó rászánja magát az írásra, és ha biztat, az különösen kedves.
   Ez az egy hetes hideg nem volt vészes, inkább élveztem a lagymatag tél után. A legkevesebb itt nálam reggel -15 volt, de valahogy nem tűnt annyinak. A tavalyi egy hónapon keresztül tartó igazi nagy fagyokhoz képest most meg se piruláztuk. Én jobb szeretem ezt a fajta időt, mint az előtte 3 hónapon át tartó locspocsos semmilyent. A bicajon már annyira megszoktuk a csúszós úton való közlekedést, hogy az se jelent gondot, ha nagyon muszáj, inkább toljuk. Nem is szeretnék szolgálati autót, jó ez a mozgás, és különben sincs jogsim, soha nem vágytam vezetni.
   Én köszönöm, hogy olvasol!!!

   Törlés

Web Statistics