2022. június 6., hétfő

Változó-kor

 



Májusban kerek

volt a Hold. Újra hízik.

Én is dagadok.



6 megjegyzés:

  1. Te dagadsz? 😲☺️ Ugyan már! Eddig elfújt a szél, ha nem kapaszkodtál😆, olyan sok plusz kg nem lehet rajtad.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Nem fújt el eddig sem, volt kerek seggem, mellyem, no most meg már semmi régi holmi nem jön rám a + 10 kg-tól amit eddig felpakolt a változókor. És ha anyukám nyomdokait követem, lesz sajna még több is. :-( Borzalmas ez annak, aki világéletében vékony volt, sehogy se tudom megszokni ezt a többletet, minden szempontból kényelmetlen és a nyomorék csípőmnek se tesz jöt ennyivel többet cipelni. :-( De hogy miből gyártja ezt a test, mert a joghurtból lbiztos nem.

      Törlés
    2. Megértelek Pipulkám, +10 kg már tényleg teher az egész testnek, főleg úgy, hogy előtte nádszál voltál. Gondolom az a legrosszabb számodra, hogy nem tudod lemozogni. Megbolondul a szervezet a változókor idején 😳

      Nálam fordítva van most: a szoknya, nadrág esik le rólam, minden lötyög rajtam. Mondjuk volt/van miből leadni😆😆

      Törlés
    3. Szerintem ez a mozgástól se menne lejjebb, mivel látom, hogy az sincs rá semmi hatással, hogy egyáltalán nem eszek kenyeret és irtóra visszafogtam magam minden egyébben is. De hiába. Amúgyse voltam egy nagyétkű. Irigyellek, hogy te fogysz, piszok mázlista vagy. És ez csak az egyik hozománya a változókornak, hol van még a többi szarság ami elért. :-( Az egyetlen jó benne, hogy a borzalmas menstruációs görcsöktől megszabadultam, de jött helyette egy csomó más. Borzalmasan lehangoló az egész.

      Törlés
  2. Hogy van a csipőd Pipulka?Javult már?Akupunktúrára még nem gondoltál?Lehet hogy az sokat segitene.Elektromos biciklit kellene venned azzal könnyebben mozognál.Munkahelyed nem tud adni egyet?
    Írhatnál egy bejegyzést a változókorról.Szerintem sokakat érdekelne.Engem biztosan.
    Mariann

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Csak nagyon minimálisat javult, mert voltam 3 hét kezelésen a Széchenyi fürdőben. A biciklit szerencsére tudom hajtani, a gyaloglással van a baj. Amúgy meg örülök, hogy sima biciklit kaptunk pár éve, mert addig a sajátommal jártam, tönkre is ment a hajtásban sajna. Már nagyon sokszor gondoltam, hogy írok a változókoromról, mert azt vettem észre, hogy még a melóhelyen ahol csupa nő van se nagyon beszél erről senki, én voltam az első aki simán említettem ezeket. Fura, hogy a nagy modern világban, ahol már úgymond mindent szabad, ez a téma majdhogynem még mindig tabu, nem illik vagy szégyellnivaló róla beszélni. Pedig nagy segítség tud lenni a káoszban egy támogató, megértő közeg.

      Törlés

Web Statistics