2022. december 28., szerda

Semmi

 


Nem nagyon szeretek már semmit.

Az élet két éve abból áll, hogy kínlódva ledolgozom a napomat, alig várom, hogy végezzek, aztán átkínlódom az éjszakát, mert a fájdalomtól két éve nem tudok normálisan aludni, aztán kezdődik az egész elölről.

Egy értelmetlen és tartalmatlan semmi.

Ki tudja meddig kell még így létezni...


18 megjegyzés:

  1. Kívánom Erika, hogy _végre_ valaki_ komolyan vegye a betegségedet és rátaláljon a gyógymódra, mert ez így tényleg nagyon emberpróbáló lehet :(
    Sokat gondolok Rád Pilismarótról és kívánom, hogy mihamarabb újra megjárhasd akár a Csóványost, akár a Prédikálószéket vagy amit csak szeretnél!!!!!!! K.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönöm szépen! Hátha a te gondolásod meghallgatásra talál, ha már az enyém nem. Így már nem fogom tovább bírni az életet.

      Törlés
  2. Hihetetlen, hogy nem találnak rá a bajaid okára 😔 annyira magas fokon van már az orvostudomány, de mégis vannak fehér foltok, ahol már ők sem tudnak segíteni.
    Egy olyan örökmozgónak, mint te vagy, igen, ez büntetésnek számít.
    Teljes szívemből kívánok jobbulást neked! ❤️

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Már nem nagyon hiszek a jobbulásban. Ha nincs pénzed vagy ismeretséged az egészségügyben, megdögölhetsz, hiába van magas fokon az orvostudomány (az is inkább nyugaton, nem itt). Ennyi. Tönkre van teljesen vágva már minden az országban, az eü-vel, a szoc. területtel és az oktatással az élen. Aki gazdag boldogul, gyógyul, nem kell éhen haljon öregségére, aki csóró, az meg nem érdekel senkit, csak dolgozz, adózz, aztán halj meg mielőtt nyugdíjba mennél! Ez a koncepció, és elég jól sikerült megvalósítani, itt nálunk potyognak a hatvanasok szépen. Lassan én is sorra kerülök, mert így nem lehet dolgozni már sokáig. Meg értelme sincs az ilyen életnek.

      Törlés
    2. Amiket leírtál, sajnos mindenben igazat kell hogy adjak....🥺

      Törlés
    3. Mély depresszió... Sem gazdag, sem jó módú nem vagyok, mégis szépnek látom az életet, és teszek is érte, hogy az legyen.

      Törlés
    4. Én sem vagyok sem gazdag, sem jómódú, és én is szépnek láttam eddig az életet, és tettem is érte, hogy az legyen, de az állandó fájdalmat sajnos már nem bírom viselni. Örülök, ha ez neked sikerült, ügyesebb vagy nálam.

      Törlés
  3. Kedves Pipulka, természetgyógyász vonalon nem próbálkoztál? Húgomnak is lettek ízületi fájdalmai a vakcinázás után.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Nem a vakcinázás után lett, ez már két éve tart folyamatosan. Nem tudom hová, merre, nem ismerek megbízhatót és pénzem se igen van, már minden tartalékom felemésztettem a sok helyre mászkálás alatt, kísérletezgetésre se időm, se anyagi fedezetem. Ami egyedül valamennyit enyhített az a Széchenyi fürdőben való kezelés volt.

      Törlés
  4. Szia Pipulka!Ha a változó korra gyanakszol hogy az okozza az izületi fájdalmaidat, érdemes lenne egy hormon vizsgálat és az eredménytől függően hormonpótlás.Csináltak már ilyet nálad?
    Mariann

    VálaszTörlés
  5. Nem csináltak, de nem nagyon vagyok híve a hormonpótlásnak. Meg az a helyzet, hogy itt még egy nőgyógyászhoz is rettentő nehéz eljutni, meg mindenre hónapokat kell várni. A sima reumatológiára is a szakrendelőbe anno egy csomót kellett várni, mivel egy héten egyszer rendel. Itt felénk borzasztóan mennek a dolgok, bár gondolom vidéken máshol is.

    VálaszTörlés
  6. Ezt a megjegyzést eltávolította a szerző.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Nálam semmi köze az oltáshoz, mivel előtte lettek a fájdalmaim. Ettől függetlenül persze neked lehet attól van valami gondod, ezt nem tudhatom. És igen, azt i tudom, hogy sokan vannak ilyen véleményen, de még sehol nem találkoztam valami alapos, tudományos magyarázattal vagy indoklással, mi az oltások káros hatását bizonyítaná. Én a környezetemben még senkivel nem találkoztam, akinek az oltások miatt valami gondja adódott volna, pedig sok időssel vagyok kapcsolatban. Olyanról viszont sokról tudok, aki covidban, vagy annak következményében halt meg.

      Törlés
    2. Ha valaki saját magát tehernek tartja az is lesz előbb, vagy utóbb.

      Törlés
  7. Talán csak van valami módja, hogy kiderüljön. (Bízom benne, hogy nem az ügyességen múlik.) Ne add fel!

    VálaszTörlés

Web Statistics