2017. július 20., csütörtök

Keselyréti mesék4 megjegyzés:

 1. Mi van itt Pipulka? milyen épület ez?

  a 12. kép <3

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Hát kérlek alássan ez egy mesebeli hely, ahová teljesen véletlenül cseppentem. Mint a cím is elárulja Keselyrét a neve, Nógrád megyében van, a legközelebbi falu is 6 km-re található tőle. Egy régi vadászház, de most rendes lakóház és a lakójától kaptam meghívást ide. Zegzugos, kanyargós, keskeny erdei utakon lehet eljutni a házikóhoz, és az egész valami varázslat. Hatalmas terület tartozik hozzá, bejárnak az őzek, szarvasok, vaddisznók. Persze a medence utólag lett hozzá építve, de az is annyira szép, és amint a vizes pracli nyomokból láthatod, ki is próbáltam. Mennyei volt benne úszkálni, mert nem hideg, hanem finom langyos a víz.
   Én eddig azt hittem ilyen hely csak a mesekönyvekben van.

   Törlés
 2. Ó, de megragadóan mutatod a fa szépségét tornácon, kapun, nagy kerek szeletén egy kidöntött törzsnek, ki tudja mi által megrágcsált kerítésen!
  A gumikacsák... :)
  Vidám töltekezést kívánok!
  (a már nem zugolvasó) Luca

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Ez a hely egyszerűen maga a csoda és béke szigete, nem nehéz mutogatni rajta a szépséget, csak körbe kell járni a masinával. :-) Köszönöm drága Luca! És köszönöm, hogy már nem zugolvasó vagy, nekem sokat jelent minden visszajelzés. No tessék, betegnek kellett lennem, hogy előbújj. :-)

   Törlés

Web Statistics