2018. június 25., hétfő

Ismeretlen ismerős

Néha onnan jön vigasz, ahonnan az ember legkevésbé várná. Tudom, ilyen a világ körforgása, valakinek adsz, aztán lehet egészen máshonnan kapsz, valaki olyantól, akinek még soha nem segítettél semmiben.
Alig-alig ismerős, szinte idegen üzenetét találtam minap a fb-os postaládámban. Semmi mellékelt szöveg, csak egy kis videó amin ő gitározik, de valami csodálatosan. Százszor meghallgattam egymás után, nagyon jól esett a szívemnek. Igaziból nem is értettem miért küldi nekem ezt egy szinte ismeretlen ember.
Megköszöntem neki és leírtam, milyen sokat jelentett. Azt válaszolta, eredetileg a párjának írta a zenét, de aztán elküldte egy rákkal küzdő barátjának, aki éppen CT-re várakozva kapta meg és mézként simogatta őt. Ekkor azt gondolta, talán nekem is jót fog tenni, mert olvasta, hogy apum meghalt.
Úgy szerettem volna nektek is megmutatni, de sajnos erre nem kaptam engedélyt, amit persze teljes mértékig megértek, hisz elég személyes az egész. Hát higgyétek el enélkül is, hogy igazán szép!


6 megjegyzés:

 1. Biztos nagyon szép. Kár, hogy nem lehet meghallgatni, de tökéletesen megértem, hogy nem akarja nyilvánosság elé tárni.

  VálaszTörlés
 2. Vannak még jólelkű emberek. Ez vigasztaló....

  VálaszTörlés
 3. Nagyon kedves gesztus volt tőle. Ilyen emberektől lesz jobb hely a világ.

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Hát ráférne a világra még sok-sok kedves ember.

   Törlés

Web Statistics