2016. szeptember 29., csütörtök

Apró örömök





Amikor rozmaringos, sült zöldségeket vacsorázol és a hozzávalókat a saját kertedből húzgálod ki.
Na jó, a krumplit nem, azzal nem bajlódom a kiskertemben.



12 megjegyzés:

  1. Ismerős érzés, mikor a sajátot eszi az ember :)

    Sütőben sütöd meg?

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Igen, tepsiben. Rakok rá olívaolajat, balzsamecetet, rozmaringot, fehér borsot meg sót. Fenséges! :-)

      Törlés
    2. vevő vagyok az ilyenekre!!! :)

      Törlés
    3. Gondoltam. :-) Nekem a répa, cékla, paszternák és kevéske krumpli összeállítás a kedvencem.

      Törlés
  2. Lehet, hogy én csak beképzelem, de ami az én kertemben termett, komolyan mondom, hogy sokkal finomabb, mint a "bóti". Akár paradicsom, akár saláta, akár petrezselyem...Igaz ezeken semmiféle permetszer nincs soha....

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Egyértelmű, hogy finomabb, ez nem is lehet kérdés. :-) Igazi napocskán érlelődnek, teljes más as ízük. Minden évben alig várom, hogy végre a kerti paradicsomból ehessek, mert összehasonlíthatatlanul más, mint a bóti. :-)

      Törlés
  3. Apró örömök? Az egyik legszebb, mert a sajátod, a Te munkád gyümölcse. Mennyire hiányzik nekem a saját kert, saját terméssel!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Igen, van akinek ez nem is olyan apró öröm, igazad van. :-)

      Törlés

Web Statistics